Februartur i Munkeren

    NY
  • 0

Nu skulle det satme være! På en fridag her i dag havde undertegnede og Kærgaard aftalt, at vi skulle have årets aller første medetur.

 

 

 

Turen gik det sikre lokale vand der altid kaster fine skallevægte af sig.. Efteren længere periode med mildt vejr og optræk til endnu en gang frost i den nærmeste fremtid var timingen perfekt.. Regnvejr og vind slap vi såmænd også for, så det var bare moi hidsig.

 

 

 

 

Dagens fiskeri startede blot 40 min efter vi ankom, da vi var mega hurtige med udpakningen af et oar topkits og en enkelt 9,5 m tap. Allerede i første drop-in fik vi fisk og gennem dagen fangede vi i et jævnt tempo når vi altså ikke snakkede..

Dagens højdepunkt ud over en mistet karpe til Kærgaard var selvfølgelig et bredt udvalg af løbere i alle aldre men heldigvis mest af det modsatte køn… Efter 4 timer med stabilt fiskeri havde jeg fået meget kolde fingre og piveriet blev derfor for meget for Kærgaard og vi vejede følgende ind:

Morten 5,23

Kærgaard 5, 38

 

Mega fed tur! Vi pønser faktisk allerede på en tur igen næste lørdag, så hvis man er frisk så kan man endelig bare skrive til en af os, og så kan vi måske blive lidt flere der J.. Turen går nok højst sandsynligt til Vissenbjerg.

Nu er vi i gang og I år bliver det endnu vildere!!

 

 

/Morten

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.