Fisketur: En lækker lørdag i Pinsesøen

    NY
  • 0
  • 1

Lørdag den 29/11 var Søren Lindegaard og undertegnede en tur i Pinsesøen i Kolding. Lørdag fordi stormen Gorm melder sig sin ankomst søndag og Pinsesøen fordi Sørens bil skulle have vintersutter på så et vand nær Kolding gav god mening.

Men mødtes kl. 9.30 på p-pladsen og blev enige om den dybe ende ville være den rette destination.

Grej blev rigget op … undertegnede riggede 11,5m TAP og to topkits op – Søren var på sammen strategi og gik all in med også at pakke en 6m pole ud.

Ca. kl. 10.30 var vi klar til at gå i gang og pladserne blev fodret op. Søren fodrede 3 kugle bestående af Supercup med lidt Expo + hampmel farvet sort med jord og pinkies. Jeg fodrede 2 kugler bestående af Supercup og Secret begge siet helt tomme for partikler farvet sort med lidt pinkies og majs tilføjede. Jeg fodredted også en line med 2+3mm pellets og majs (den gav INTET så vi nævner den ALDRIG igen)

 

30 min gik inden vi begyndte at fange fisk … eller det vil sige Søren begyndt at få lidt gang i skimmersne – jeg havde ikke så meget som et hug.  Efter en times tid fisket ar status at Søren havde 3-4 skimmers og jeg havde en præmieskalle på ca. 10g. Mine tanker var klat på dette tidspunkt – DAMM jeg får høvl.

Jeg valgte at give min plads en kugle mere og det viste sig at give pote og gen begyndte med et af fange skimmers (små, med de var der da). Kl. godt 12.00 var det frokosttid hvor mit køleskab sponserede hjemmelavede sandwich med skinke/ost, mayo og dijon/honning sennep. Inden vi gik i gang med maden gav vi begge lige vores foderpadser en kugle mere.

Efter frokost fortsatte min stabile skimmerfisker med desværre for Søren gik hans plads lidt i stå. Efter ca. 45 min døde min plads også. Men SÅ kom Mads Lau forbi med Cupcakes og alv var atter godt på moder Jord … jeg fangede en enkelt skimmer mens Mads var der, men det var også det.

Generelt var fiskene MEGET forsigtige og mit mest succesfulde var et Drennan Tuff Eye 1 0,5g på 0,10 hovedline, 0,08mm forfang og en Preston PR 311 str. 20 for enden.

Efter tre timers effektivt fiskeri valgte vi at kalde en dag.

Grej blev pakket sammen og vægten kom frem med følgende resultat:

Søren: 900g

Christian: 1,5kg

 

Alt i alt en super god fiskedag – vejret var godt, fiskeriet var fint, vi var velklædte modeikoner og frokosten godkendt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.