Frossen tandem

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Efter en vellykket medetur fra onsdag, så havde vi planlagt endnu en tur i dag. Denne gang havde vi fået lokalet Simon og Lindegaard med på tur trods et temperaturfald. Vi aftale at mødes ved Vissenbjerg Skovsø da den altid har kastet fine vintervægte af sig.

Da vi ankom ved vandet omkring kl 10 var det tydeligt at det havde været frost natten over, da der var antydninger af is i kanterne af søen. Derudover var der en enkelt karpefisker som havde forvildet sig ud til søen på en kold lørdag. Vi var dog rimelig ligeglade, vi var jo kommet for at fiske.. Nu når vi var 4 i dag så var det oplagt at fiske to og to, men med karpefisker-issues så blev vi nødsaget til at fiske på hver sin side af søen henholdsvis et par i skoven og et par på stien. Vi trak hurtigt lod om makker og plads. Kærgaard og Lindegaard fiskede i skoven og Simon og jeg fiskede på stien.

Vi var allerede klar til at fiske kl 11. Kærgaard havde valgt kun at fiske pole og match denne dag, hvorimod vi tre andre havde fiskede med tap primært.

Til at starte med var fiskeriet lidt sløvt, men der gik dog ikke lang tid før alle mand havde fisk. I løbet af de tre timer gik det slag i slag, hvor det dog var mest stabilt hos Lindegaard og jeg. Kærgaards match gav en hel del skimmers.. Det var egentlig ret tæt og efter tre timer kunne vi indveje 3,8 kg samlet hos Simon og jeg, og hos Kærgaard og Lindegaard kunne de indveje 4,1 kg.

Rigtig fin dag, men specielt på vores hold kunne vi ikke holde til mere end 3 timers fiskeri.

 

/Morten

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.