Østjysk Mesterskab 2016, runde 3 – Beretning og resultat

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Søndag den 26/6 var vi en lille sluttet skare som skulle fiske 3. runde af dette års ØM i Århus å.

Undertegnede havde en slem skuffelse at vaske af efter Haderslev DAMM og var i sandheden begyndt af tvivle på mine evner som brasenfisker hvilket er pænt træls et sted som Århus å.

6 mand mødte op kl. 8:00 lige og beskuede rækken af danebros flag som traditionen tro markerer pladserne ved ØM’s stævner. Plads 1 viste sig dog at være noget af et badebassin så den sløjfede vi og bragte ”feederhullet” ind i legen. Den gav vi til junior Henrik. 

Der blev trukket lod, og pladserne fordelte sig som følger:
Plads 1: Badeand
Plads 2: Daniel Singeorzan
Plads 3: Ole Haugnes
Plads 4: Torben Kay
Plads 5: Christian Holbech
Plads 6: Raimundas Zukauskas
Feederhullet: Henrik

Grej blev pakket ud primært TAP, feeder og enkelte vovede sig også med en polesstang. Op mod kl 10:00 hørte man lystige lyde af sakse gennem orm – og kl. 10:00 på slaget kunne jeg råbe STAAART”.

Mange valgte at cuppe alt sit foder ud, mens en lokalfisker arbejde med en kombi. 6 store baller med majs, casters og maddiker blev smidt ud og 4 kugler med masser af klippet orm blev cuppet ud toppet op med en cup men en cocktail af løse majs, casters og klippet orm. 

Allerede med jeg stadig var i gang med at cupper foder kiggede jeg ned mod Ole og kunne se han havde godt med elastik ude af TAP’en og tænkte – nå det bliver en af den slags dage. Det skulke dog vise sig at jeg til lidt fejl på de konto. 

De næster par timer går med at nicke en skalle eller skimmer i ny og næ men så efter ca 2 timer konstaterer jeg at Torben napper den første brasen. Det vil jeg ikke sidde mig overhørigt og napper en 15 min senere … og så lige en mere og så skifters Torben og jeg ellers men at nappen en brasen i ny og næ … men dog ikke i et tempo man bliver stresser af. 

På se andre plades går tiden mere med at fortsætte gængen med at nicke småfisk. Raimundas napper en enkelt brasen eller to, Daniel kæmper en hård kamp nede på plads 2 og Henrik kan desværre ikke rigtig få feederpladsen til at virke.

Kl 14:00 går slutsignalet og det et tid for at veje ind. 

 

Det giver følgende resultat:
1 Christian Holbech: 11.11 kg, Plads 5
2 Torben Kay: 8.920 kg, Plads 4
3 Ole Haugnes: 2.450 kg, Plads 3
4 Daniel Singeorzan: 2.380 kg, Plads 2
5 Raimundas Zukauskas: 2.220, Plads 6
6 Henrik: 0.820 kg, Plads Feederhullet

 


Fra ØM 3 kvalificerer Torben Kay og  Christian Holbech til finalen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.