Resultat: ØM #2 – Tranbjerg sø

    NY
  • 0

SÅ kom dagen for anden afdeling af Østjysk Mesterskab, og hvilken dag det gik hen og blev trods lidt mandefald i ugen op mod konkurrencen. Det var også dagen hvor ØM var en del af OSK klubmesterskab. 

Dagen startede tideligt hvor jeg lidt i 8 mødte ved vandet – her var Raimundas allerede kommet og i gang med at blande foder. Sammen satte vi pladserne på traditionel ØM manér med dannebrogs flag. 

Lidt senere begyndte fiskere lige så stille at møde op i det smukke vejr. Og SÅ kom dramaet. En fodgænger omkring søen STJAL (ja som i KRIMINALITET og LAV MORAL) det fine flag ud fra plads nummer 1. Kritisk og bekymrende for arrangementetes afvikling. Det hele løstes sig dog da Carlo havde glemt at han skulle ud at fiske så en plads skulle alligevel sløjfes.

Kl. 9:00 trak vi lod. Jeg var lykkens gudinde for Daniel da han lige fra morgenstunden havde været omkring Esbjerg efter en ny box. 

Pladserne blev trukket med følgende resultat:

1 TYVSTJÅLET
2 Ole Brasen
3 Raimundas Zukauskas
4 Ole Jessen
5 Kasper Kilde
6 Christian Holbech (på stampladsen)
7 Stig Thomsen
8 Allan Lauridsen
9 Daniel Singeorzan 

Grejet blev kørt til pladserne og der blev rigget op. Når jeg kiggede rundt var det primært poles mellem 4m og 7m, matchstænger og feeder grej som blev pakket ud. Stig og jeg stak lidt ud med også at have rigget noget TAP værk ud.

Personligt havde jeg rigget en 4m og en 5m pole frem samt 11m TAP og 4 topkits. 

Kl 11.00 lød signalet (Daniel var ankommet 10:50 så han pakkede stadig ud) og fiskeriet gik i gang.

Der blev primært fisket pole på de fleste pladser – Kasper fortalte dog han havde held med at finde lidt større fisk ude på match. 

Min match startede med at fordre to kugler fode og en 1/2 cup maddiker og majs på 11m TAP. Og lagde ud på 4m pole hvor jeg nappede et par små skaller den første halve time. Gik derefter uf på TAP og fandt fiskene var trukket ind over mit foder. Resten af dagen gik med at skyde maddiker udover min TAP linie og ellers ikke fodre mere forfoder den dag. Bedste tackel var et Rive World Champion 6 Pole 1g med en Maver 1090A størrelse 16 krog på 0.08mm forfang.

Generel var fiskene ikke meget for foder i dag. Som reglen bakkede de lidt af når der blev fodret, men foder gjorder dog også noget positivt ved fiskestørrelsen.

Kl. 15:00 blev der råbt STOOOOOP og vi var klar til at veje ind. 

Resultat på ØM 2 blev som følger:

1 Allan Lauridsen : 10.10 kg
2 Christian Holbech : 8,82 kg
3 Stig Thomsen : 6,50 kg
4 Ole Bransen: 6,19 kg
5 Daniel Singeorzan: 5,95 kg
6 Raimundas Zukauskas: 4,44 kg
7 Kasper Kilde: 4,14 kg
8 Ole Jessen: 2,64 kg

Dermed gjorde Allan det grimme ved hjemmebanefisken og stak af med 70% af præmie puljen.

Fra denne konkurrence går Allan og Christian dermed videre til ØM finalen den 18 september hvor Victor og Søren L allerede hav kvalificeret sig via ØM #1.

 

Næste afdeling af ØM er den 26/6 i Århus å (et vand som lige pt har et ret lækkert brasenfiskeri med gode vægte).

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.