Søndags Cuppen 2016

Det er med glæde, at vi kan indbyde til Søndags Cuppen 2016. ”Vi” får til denne sæson en helt ny betydning, da vi har fået et nyt medlem i SC-ledelsen nemlig René Depont Christensen.  Han har budt ind med nogle gode forslag til forbedring og skal være med til at stå for stævnerne.

Søndags Cuppen 2016 bliver 12 individuelle stævner fordelt i region Syddanmark. Man betaler deltagergebyr til hvert stævne, som udbetales som præmier ved stævnets afslutning. Der vil være flotte præmier fra vores trofaste sponsorer, til toppen af den samlede stilling, hvor det er de 6 bedste resultater, som tæller. Efter hver runde af Søndags Cuppen vil der her på siden komme et lille referat samt en opdatering af den samlede stilling. Der vil til det sidste stævne være afslutning.

Tider på alle stævner:
Kl. 9.30 Lodtrækning
Kl. 11.00 fiskeri starter
Kl. 15.00 fiskeri slutter, og indvejning påbegyndes

Deltagergebyr:
50,00 kr.

Præmier:
1. præmie 50 % af pengene.
2. præmie 30 % af pengene.
3. præmie 20 % af pengene.

Tilmelding:

Man tilmelder sig i kommentar under hvert enkelt stævne efter ”først til mølle”. Alle stævnerne kan findes i kalenderen her på Medesiden.
Der bliver et max antal deltagere til hver konkurrence, som kan ses under hver enkelt stævne. Overstiges denne grænse, skal man dog ikke holde sig tilbage med at tilmelde sig, idet man bliver noteres som reserve i tilfælde af en melder fra.
Spørgsmål eller kommentarer bedes rettet til undertegnede på mail: Morten@hjemme.dk

Venlig Hilsen

 

Morten Kirkegård    Casper Kærgaard     René Depont Christensen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.