Søndags Cuppen 2017 – 10. afdeling, Søgård

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

For lidt over et år siden var vi et smut sydpå for at inspicere nyt terræn…

Dette kunne godt lyde som starten på en fræk fortælling, og det er det også. I dag har vi nemlig 6 mand været en tur til Søgård Sø ved Kliplev, hvor vi for et år siden havde en rigtig fin træningstur med masser af fisk.

Forventningerne til dagens fiskeri var derfor skyhøje, da ledelsen drog mod det mørke Jylland i morges. På vejen snakkede vi lidt om, hvordan regnen de seneste par dage havde påvirket vandstanden.

Vi ankom kl. 8:30 til vandet, men selvom vi var forberedte på lidt forhøjet vandstand, var vi ikke klar på 80cm…

Planen var at vi skulle fiske fra boks, så derfor var det meget få pladser, hvor dette kunne lade sig gøre uden videre og da vi ikke må fælde det helt vilde, så havde vi hurtigt et ikke ubetydeligt problem.

Efter en inspektion af mulige pladser udså vi os dog tre huller med 45m mellemrum, hvor man i hvert hul kunne sidde to mand. Dagens konkurrence blev derfor omformateret til tandem og heldigvis var de resterende fire mand med det på.

Lodtrækningen fandt sted lidt før tid og det skal lige nævnes, at det var i det vildeste solskinsvejr. Temperaturen var dog ikke imponerende, men solen hjalp rigtig meget. Victor og Lindegaard tog sig af kanten, da de henholdsvis trak plads 1 og 2, hvor Ole Brasen og undertegnede tog det følgende hul og Kærgaard og TK det sidste hul.

Alle var klar før tid, så vi fik også vendt verdenssituationen inden vi kunne gå spændte i gang kl. 11.

Den første time forløb ganske ok for Ole og mits vedkommende, men det var ret umuligt at følge med i, hvad de andre lavede. Dagens hovedmål var dog uden tvivl at få Victor ned med nakken 😉!

Gennem time to var fiskeriet nogenlunde og det klingede mere og mere af jo længere vi kom mod enden. Generelt var fiskeriet meget sporadisk og slet ikke så stabilt som oplevede det for ét år siden.

Vi kunne efter 4 timer indveje følgende:

Navn: Plads: Vægt: Placering:

Victor og Lindegaard17,06

Ole og Morten 2 8,37 1

TK og Kærgaard 3 5,99 3

 

I dag var altså dage hvor vi fik skovlen under feederkongen Victor!

Fremragende dag 😉!… Også sådan i det hele taget. Søen fiskede svært, men vi vist enige om, at det var fint fiskeri det til trods.

 

Tak for i dag!

/Morten

5 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.