Velkommen til Medesiden.dk!

Velkommen til Medesiden.dk!

I en lang periode har Casper Kærgaard og undertegnede i samarbejde med én af Caspers gode venner, René Knudsen, været undervejs med den side, du nu ser.

Siden er bygget på idéen om, at den gamle medesiden.dk, oprindeligt vedligeholdt af Rikard Jensen, var rigtig velfungerende og ikke mindst hyggelig med en masse artikler, der med tiden blev lagret alle sammen det samme sted.

Vi har forsøgt, at kombinere den hyggelige gamle side med det bedste fra den moderne verden, således at artikler forhåbentligt bliver ligeså nemme at poste, som var det over Facebook.

Det er tanken, at man også skal kunne hente en app., hvorfra man direkte kan uploade fangstbilleder og rapport med få klik.

Samtidig har vi og nogle gæsteskribenter lavet nogle beskrivende sider, som fortæller lidt om medefiskeriets metoder, og hvad det i det hele taget drejer sig om.

Som det ser ud lige nu er alle artikler af ældre dato at finde på siden, men nogle mangler stadig billeder.

De resterende billeder vil blive lagt op efterhånden, som vi finder tid til det. Siderne er lagt manuelt op af os, så derfor ser det ud som om, at det er os, der har skrevet dem. Dette er dog ikke tilfældet.

Vi håber, at folk vil bruge siden, og ikke mindst at det hele er til at finde ud af.

Skulle der være spørgsmål af nogen karakter eller rapportering af fejl og mangler, så skal det ske til Casper Kærgaard på mail: repsac11@hotmail.com

 

Slå jer løs!

/Morten

 

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.