Afslutning på Søndags Cuppen 2017

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13

I dag skulle årets sidste slag stå!

Som vaneligt er det Pinsesøen, som er sidste stop for SC-karavanen og det er et vand vi altid glæder os til.

Denne gang var ingen undtagelse, og vi var især oppe at køre over det milde vejr og så med udsigt til mere eller mindre nul nedbør, ja så var stemningen sat.
I går var ledelsen forbi søen for at gøre klar og rydde de sidste grene. Resten af dagen blev brugt på forberedelse, borddækning og øl samt hygge ved Lindegaard, der havde lavet lækker lasagne.


Nå men, efter en god nats søvn, mødtes vi alle 6 mand på parkeringspladsen foran den religiøse højskole, ved Pinsesøen. Det samlede resultat var før dagens konkurrence allerede lidt afgjort i forhold til førstepladsen, da Victor med en utrolig stime på 5 sejre var umulig at hente. Dette ændrede dog ikke på, at vi kunne fisk om de resterende pladser og tage hyggen med i samme ombæring.
Det var spændende i dag. Specielt fordi folk havde rigget meget forskelligt til og med kun 6 mand var der rigeligt med plads til alle. Personligt havde jeg gravet alle de hemmelige og mystiske brasen-dufte frem fra skabet i jagten på et ordentligt monster.


Lodtrækningen fandt sted, og Victor gav sig selv en gevaldig chance for 6 sejre og dermed fuldt hus med ettere, da han trak plads 1. Lindegaard tog sig af plads 6 og så var vi i gang.


Efter en grunddig udpakning var der tid til en cola doneret af ledelsen og en snak om lidt af hvert.


Kl. 11 gik vi i gang for alvor og straks var der fisk… Ja, jeg tror de fleste havde 3-4 skaller i løbet af ligeså mange minutter faktisk. Lindegaard åbnede dog det virkelig bal med en fin skimmer og Casper Kærgaard fulgte trop. Holbech var også hurtigt med i dansen imens Victor og undertegnede var mere ”slow starters”.
Efter 25 min smider jeg en fin skimmer. Satans! Dog har jeg vel 30-40 små skaller på dette tidspunkt. Der var virkelig mange i dag.
Nå… Victor…

Efter ca. halvanden time begynder han at røre på sig og skimmersne finder hans fiskemel. De sidste to og en halv time piller han os stille og roligt fra hinanden. Ole, Holbech og Lindegaard følger dog fint trop med et par fine fisk i den sidste time, hvor Kærgaard og undertegnede bliver kørt bag af dansen! Specielt jeg selv er helt væk fra feltet !


Efter fire time kan vi indveje:
Navn: Plads: Vægt: Placering:
Victor Smidt A1 7,23 1
Christian Holbech A2 4,59 3
Morten Kirkegård A3 2,73 6
Ole Brasen A4 5,07 2
Casper Kærgaard A5 3,9 5
Søren Lindegaard A6 4,35 4

Victor vinde altså for sjette gang og cementerer sin samlede førsteplads. Der er ikke andet tilbage end at tage hatten af for den præstation. Det bliver spændende, hvad det kan blive til internationalt!

Ud over det, så vil jeg gerne sige tak for en rigtig fed sæson, hvor vi endnu en gang har fået en masse folk ud at fiske og specielt i år synes jeg, der er blevet lagt grundlag for en fed kultur omkring Søndags Cuppen.
Vi ses i 2018 !

Nu er der fest!

/Morten

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.