Januar tur i Olleren

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Jeg var i dag på årets første feeder tur i Ollerup sø. Jeg kom lidt sent afsted da motivationen ikke ligefrem lå højt. Da der ca lå fem cm sne udenfor i haven. Det var dog noget andet ved Svendborg, hvor sneen ikke var kommet til endnu. 

Søen var spejlblank, ingen vind og ikke megen strøm i søen. Jeg valgte derfor at fiske på 55m, som virker som en god længde når søen er så kold og stille. Fodrede med fem feedere fra start. Planen var dernæst at bygge op med omkast hver femte minut. Foderet bestod af geers halibut supercrush black og en smule rød pastocino.

Fik første hug allerede i andet kast efter to minutter. Det viste sig at være en skalle. Super tegn. Tredje kast fik jeg en liner og vidste derfor at jeg havde sat mig på nogle fisk. Fik første brasen i femte kast en rigtig fin bamse på ca. to kg. Lækker start! Pladsen blev bedre og bedre som tiden gik. Det blev aldrig helt vildt men stille og roligt og stabilt. Virkelig fedt! Endte på 19 brasen mellem 0,5-2 kg samt en enkelt bjørn som var oppe at snuse til de tre kg på 4,5 timer! Super fedt fiskeri i vinter kulden!! Mvh vic

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.