Vinter vind og vildt fiskeri

    NY
  • 0
  • 1

Det milde vejr i weekenden skulle udnyttes! Rene og jeg planlagde at feeder fiske i Stig sø søndag. Inden det årlige OSK mede møde. Der blæste en hård mild vind fra vest. Som de dedikerede medefiskere vi er valgte vi at sætte os i vinden. Da chancen om at få et par hug fra nogle af søen skimmers og brasen føltes størst her. 

Der var meget vand i søen. Så de lækre platforme der er lavet ved søen stod under vand. De var dog stadig brugbare.

Under udpakningen fandt vi begge områder med hårdbund at fiske på. Så troen var i top. Det viste sig også at være en af de vilde vinter dage. Rene startede ud på sin korte line og fik allerede en brasen i tredje kast! Jeg startede langt og måtte sande at der kun var skaller på den line. Jeg begyndte at fiske kort og det resulterede hurtigt i en mindre skimmer. Tre skimmers fulgte den forholdsvis hurtigt. Rene begyndte at få gang i de rigtige plader.Han fiskede generelt noget mere positivt end jeg og det var helt klart det rigtige denne dag. Han endte på 10-12 brasen og 12,8 kg!, hvor jeg måtte “nøjes” med 7 skimmers og 3,7 kg. Lækker dag ved vandet!! Mvh Vic

6 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.