Stiv kuling i Ollerup

    NY
  • 0

Victor og undertegnede blev enige om at det er forår, så må man jo tage konsekvensen og få sæsonen sparket igang. Det skulle gå ud over Ollerup. Vi mødtes kl 9 og pakkede trolleys med alt det uundværlige. Vi havde dog kun feederstænger med for som vi siger på Fyn feeder er feer. De udvalgte pladser var belagt med et ca 2 cm lag is så langt ud at jeg kunne stå op og drikke, det er så derfor Victor er med og han vadede ud til midt på lårene og ryddede en fin bane til at kane alle de fede skimmer ind… vi fik boksene op riggede op til 50 m, det blæste ret kraftig fra højre, så 50 gr bullet feeders blev monteret. Vi kørte 10 min kast og i kaffepauserne 30 min… jeg fornemmede et enkelt nys fra en fisk, men den var for forkølet til at hugge ordentligt. Ellers fik vi rigelig med luft og nogle kast i armene, dejligt at have nulturen ude af systemet. Klokken 15 var der ikke mere kaffe og så slæbte ve det hele op af Bakken igen, det kan godt mærkes at det er først sæsonen…

 

4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.