Lækkert vejr og lækkert fiskeri

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Lørdag havde jeg planlagt at træne noget distance feeder fiskeri i stigssø. Kasper var hurtig til at tilslutte sig. Dog med en fire meter pole i hånden. Man må sige at skallerne var i stødet denne dag. Det var svært for mig at få et kast som varede længere end to minutter.😂 men så fik man da trænet kastet… Kasper pilkede løs og endte på 11,8 kg i små skaller +400 fisk vil jeg tro. Jeg selv fik en brasen og lidt små skaller og endte på 2,5 kg. Super dag.

Søndag var vi fire mand høj. Der kørte mod stevnstrup strækket i gudenåen. For at få trænet noget rullefiskeri. Krysztof trak opstrøms kant, Stig nedstrøms og kilde og jeg selv i midten. Super fed dag, hvor der var godt med fisk. Ikke noget vildt tons men der skulle arbejdes for at holde fiskeriet stabilt. Eller så er det bare fordi vi er lidt rustne i at fiske tap😂

Vægtene blev følgende:

Krysztof 9.9 kg

Kasper 17.4 kg

Victor 17,43kg!!

Stig 20,5 kg

Lækker weekend med godt vejr. Nu skal der klargøres til DSC næste weekend💪 mvh vic

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.