Lækker forårstur til Odense Å

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Årets første medetur blev til den lokale Odense Å, hvor jeg fandt en dejlig plads ikke langt fra bilen med god plads til takeAparten i 11 meter og med god plads bagved til at køre stangen tilbage i rullen, uden at komme i karambolage med diverse hundeluftere, cykelister, riggede først 2 kits op med almindelig runde poleflåd i størrelse 6 – 8 gr, men strømmen var desværre alt alt for kraftig pga. (Smeltevand & Regn) derfor valgte jeg at montere 2 Cralusso torpedo plade flåd op i 10 -12 gr, det gik straks bedre og bunden kunne nu holdes.

Mit foder var 1del BigFish og 1del River samt 1del ler, fiskene var som altid lang tid om at indfinde sig i foderet, efter en god times tid kroger jeg en rigtig fin rimte over 2 kg, som desværre trak min elastik ud i max nedstrøms, samtidig med kom der sku` en gren/busk hastigt drivene lige i retning mod både flåd og rimte, grenen satte sig og fortsatte nedstrøms og linen knækkede, for kunne ikke følge med fisken pga. Et træ til højre for mig (Pis Pis)

Men op på hesten igen, de følgende 3 1/2time gav mig 7 flotte og stærke Å-brasner alle over 2 kg og største fisk på 2,75 kg og en total vægt på 15,75 kg – Dejligt med en masse frisk luft.

Knæk og bræk derude !!

Mvh. www.allans-medeside.dk

Video med fin brasen: www.youtube.com/watch?v=EcRbn9opR6U

Video med garlusso flåd: www.youtube.com/watch?v=xZ2S7N1g6c8

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.