Browning Cup Gudenåen 2018

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14

Det var noget anderledes Gudenå, der mødte fiskerene i år.

For første gang i flere år kunne deltagerne gå i gummisko til flere af sektionerne, idet det ikke havde regnet væsentligt de seneste par uger, det var som udgangspunkt godt – bagsiden af medaljen var dog at vandet var utroligt klart, hvilket betød at skallerne under konkurrencen var meget sky og primært opholdte sig langs sivene og der hvor vandet var lidt grumset. Omvendt blev der fanget væsentligt flere pæne rimter og rudskaller i år, så vægtene samlet blev højere end sidste år. Der blev ialt fanget 285 kg, hvilket svarer til 10,4 kg i gennemsnit pr. fisker.

Der var ialt 30 deltager tilmeldt, de 8 fra Danmark og resten fra Tyskland, Polen og Holland – håber på at der fremover vil komme flere Danske medefiskere til stævnet, idet det er en god mulighed for at få noget god træning og hyggeligt samvær på kryds og tværs af landene.

Udover at vandet var meget klart svingede vandstandenden ligeledes meget, idet den i løbet af konkurrencedagene faldt med mellem 20-30 cm, hvilket hellere ikke er normalt i Gudenåen og det stillede store krav til fiskerene, der hele tiden skulle justere på tacklerne og ændre på flådstørrelserne mv.

Vinderen i år blev Peter Hansen fra Team Browning Danmark, der som den eneste formåede at lave 2 første pladser.

I morgen går det igen løs i Gudenåen ved Stevnstrup til den 9 udgave af Danish Spring Cup.

Hermed lidt billeder af Top 5 fiskerene, præmierne, resultaterne og de Danske medefiskere og nogle af de udenlandske fiskere – der kan se flere billeder på Facebook Browning Team Denmark

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.