Fatty Ghost Koikarpe !!

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Forårstur efter småkarper i en af vores små lækre fynske moser, hvor jeg idag valgte at fiske med 9,5 meter takeApart, 1 grams gennemløbs flåd og en 10`er krog, både foder, pellet, majs korn blev cuppet ud idag, krogagnen var atter den helt almindelig majs eller en orange trutti futti majs på krogen, vejret var tilmed både dejligt stille og behageligt.

Bedste fisk idag blev denne flotte og helt igennem perfekte gule Ghost koikarpe på 1,6 kilo som kom op og vende, og selvfølgelig skulle den da lige hyldes med lidt foto og lidt video session, så alt ialt en dejlig medetur med en rimelig aktivitet på fiskepladsen, de 3 timers fiskeri sluttede med et samlet keepnet på knap 10 kilo, med en vifte af fisk i alle størrelser.

Knæk og bræk derude !!

Mvh. http://www.allans-medeside.dk/

Video med en koikarpen: https://www.youtube.com/watch?v=v0tupyvfxYU

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.