STOR Rimte fra Odense Å

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Efter at have fulgt med i de sjællandske specimenfiskere og deres fine præstationer ved da klassiske åer med store rimter, så rykkede det for vildt i fingerspidserne hos mig også, så efter 5 ture til både en sydfynsk Å samt til Odense Å, lykkedes det mig endelig på denne eftermiddag / aften medetur sidst i april at ramme et par fisk.

Ankom til Åen kl. 16,00 og fik gearet sat op, og fik fodret med ca 0,5 kg forfoder, samt løsfodret lidt med både majs og maddikker, tiden gik og gik og først efter knap 2 timer kom det første hug – 1stk havørred smoldt, derefter skete der nada, først da solen begyndte at dykke ned bag de store træer på den modsatte side, kom der et skvulp midt i åen ca. 20 meter nedstrøms, var det en gedde, havørred, eller den rimte jeg nu jagtede så inderligt,

10 min senere vendte der endnu en fisk lige midt i min fodring, og må da indrømme jeg rystede sku lidt på hænderne (Hvis det nu var en…..) 2min senere gik flådet så under og en meget arret rimte på 1,5 kg kom ind til indspektion, NÅ men minutterene gik inden flådet atter dykkede, og jeg kroger denne gang en stor fisk, som senere skulle vise sig at være en ny Pb. rekord (Weeeee) en jagt på 30 år var nu realiseret, en fantastisk grov rimte basse på 2,5 kg og 55-56cm, som straks skulle dokumenteres med et par billeder, og en hurtig genudsætning.. Alt i alt en dejlig aften ved Åen.

Knæk og bræk derude !!

Mvh. http://www.allans-medeside.dk/

Se flere billeder her: http://www.allans-medeside.dk/438591704

Video med rimten: https://www.youtube.com/watch?v=J6fhshiGxXU

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.