3. Søndags Cuppen 2018 – Jels Nedersø

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Nu har sommeren (forhåbentligt) bidt sig fast, og i dag var det tredje gang, at vi mødtes i 2018.

Jels Nedersø er en blevet et godt vand at have på programmet i det sene forår, og dagens fiskeri blev ingen undtagelse.

Vi mødtes fem mand kl. 9 og sågar i strålende solskin, men også med en smule blæst. SC-ledelsen havde begge været på buldre-tur aftenen forinden, hvorfor vi (jeg) var en smule medtaget. Victor var ligeledes en smule træt, dog med en mere lækker årsag til grunde, da han har fisket de sidste 9 dage! Og så blev det et gensyn med en gammel kending, nemlig Rasmus Brock. Rigtig hyggeligt at se dig igen! Ole var noget mere tændt efter en masse arbejdsfyldte weekender og knap så meget fiskeri.

Nå, men vi fik alle pakket ud, og da det er fiskeri stående i vandet så tog det ikke lang tid før alle var klar.

Starten var en smule underlig, selvom der var fisk næsten til alle fra start. Der var ikke så mange skaller, som vi er vant til, tilgengæld havde undertegnede fanget 5-6 resident-bream inden de andre havde nået at blinke med øjnene.

Det var ligesom mønsteret for dagen, da jeg af en eller anden årsag stod solidt plantet på en stime skimmers på 300-1000 gr.

De andre fire havde noget mere at fiske om, og det var også ret tæt! Blandt andet fanger Ole en suder på feeder allerede efter ca. 1 time. Kærgaard får ligeledes en god skimmer på 1 kg, og Victor et par stykker på feeder.

Indbyrdes havde de også en god duel på antal skaller, men her var Victor for skarp med feederen hjulpet godt på vej af en god sidste time, hvor det går rigtig stærkt. Han ender på 183 fisk.

Virkelig fed dag! Se billede for vægte.

VINDERENS TIPS:

Der var ingen tvivl om, at min plads var noget nær en gave fra gud, men hvis jeg skal pointere én ting, som jeg føler, jeg har gjort rigtigt, så er det at fodre med løse foderkugler og døde pinkies i foderet. At mine pinkies var brændt af, og det derfor var et tilfælde, jeg havde dem til rådighed er noget helt andet! 😉

Pinkiesne gjorde, at der hele tiden var mange små partikler til at holde skimmersne, og det løse foder er en erfaring fra både DM og tidligere ture til Jels.

Det løse foder giver en sky og er knap så aggressivt som en hård kugler, der larmer markant mere. Løsfodring var ligeledes en god ting.

Dertil fik jeg flere fisk ved at variere frekvensen af fodringen løbende og prøve at give pladsen ro. På den måde fiskede jeg ikke stereotypt.

2 replies
 1. Victor Smidt
  Victor Smidt says:

  Ja tak for en god dag! Super lækkert. Jeg har stadig tømmermænd efter alt det fiskeri😂 tillykke og godt fisket Morten.! Jels har bare to af de bedste medevande✌

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.