4. Søndags Cuppen – Store Søgaard

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Endnu engang blev det søndag, og tid til Søndags Cuppen 2018. Og sikke et vejr. 15 grader og høj solskin var rammerne da bilen skulle pakkes omkring kl.6.00.

Turen gik i dag til Store Søgaard, som er en af Sønderjyllands største søer. Søen tilhører Militærlejeren længere nede af vejen, og det var også her vi mødtes for at købe fiskekort. Men pga. nedskæringer, kan man ikke længere købe fiskekort på steder, og lederen dernede kunne ikke henvise os til et andet sted. Så vi måtte fiske uden !

Da vi endelig kom frem til søen, mødte os et lækkert syn, af en næsten spejlblank overflade, hvor det sidste tåge var ved at hæve sig. Vinden ville vi komme til at have i ryggen, så humøret var højt hos alle. Dog tjekkede der en besked fra René Dupont, der skrev at grille havde taget hævn over ham i løbet af natten, hvorfor han ikke kunne komme.

Så 4 mand var klar til lodtrækning kl.8.30, og vanen tro, trak Victor A1, i den sædvandlige “rigtige” ende.

Under udpakningen blev der hovedsagligt rigget feederstænger til. Enkelte polestænger så dog også dagens lys.

Kl.10.00 gik starten, og inden længe fil undertegnet og Søren Sørensen dagen go første fisk.

Ole Haugnes fulgte trop kort efter på feederen, og inden vi så os om, havde alle fisk.

Som dagen skred frem, stod det dog klart at Victor og Ole havde gang i noget større fisk end Søren og jeg. Det kunne måske skyldes deres distancer på 30-40 m imodsætming de 10-20 m Søren og jeg fiskede.

Trods fire gange på toilettet, havde Sørensen 140 fisk efter de fire timer. Flest skimmers og flire, men også aborre, skalle og rudskalle. Ole derimod havde kun 50 stk., så der var lagt i kedlen til en spændende indvejning.

Vi startede ved Victor, som endte med at måtte indveje to gange, og endte på ca 22 kg. Mega sejt, og vi vidste alle han havde taget endnu en sejr. Hos Ole på plads A2 indvejede vi 14,6 kg. Hos Sørensen plaskede det nok helt vildt da nettet lev trukket op, og han kunne indveje hele 15,3 kg, altså kun 600 g mere end Ole. Hos mig var der ikke den store spænding . Jeg vidste selv jeg ikke kunne følge med feederfiskerne, og måtte tage til takke med ca 10 kg.

Usansynlig lækker dag i den sydlige del af Danmark. For ikke at glemme selvskabte. Tak for en rigtig god dag!!

Casper 

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.