Feeder Træning 1. Afdeling

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26

Så kom tiden til årets første landsholds feeder træning. Der havde her ved den første afdeling været en del problemer med at finde et vand, som ikke var optaget. Derfor endte det med at træningen blev splittet op. Så vi fiskede lørdag i Søgaard sø i Vamdrup og søndag i Store Søgaard sø ved Aabenraa.

Lørdag var der frit fiskeri. De fleste gik efter skaller på 15-20 m. Super lækker dag med god stemning. Fiskeriet derimod viste sig fra den svære side. Der var en del små fisk og de lidt større skaller var fraværende. Flemming fiskede rigtig flot inde fra midten og fik bl.a. to brasen med den største på 4, 08 kg!! Godt fisket!

Resultatet for lørdag:

Plads 1 Ole K 5,08 kg

Plads 2 Carlo 2,42 kg

Plads 3 Stig 2,90 kg

Plads 4 Raimundas 3,84 kg

Plads 5 Flemming 12,5 kg

Plads 6 Victor 5,98 kg

Plads 7 Søren 5,44 kg

Plads 8 Tim 3,34 kg

Søndag skiftede vejret og vandet. Vinden havde vendt og blæste til tider kraftigt. Denne dag skulle dedikeres til distance fiskeri. Minimum distancen for folk var 70 m og nogle gik endda ud til 80m! Fiskeriet var denne dag også svære end hvad vi havde oplevet weekenden forinden. Og der blev generelt fanget lidt mindre fisk. Men stadig super lækkert. Dagen blev vundet af Victor Smidt med 9,4 kg og 50 fisk.

Resultat fra søndag:

Plads 1 Tim 4,34 kg

Plads 2 Raimundas 5,68 kg

Plads 3 Victor 9,4 kg

Plads 4 Ole K 2,44 kg

Plads 5 Stig 4,46 kg

Plads 6 Ole H 17 fisk

Plads 7 Flemming 4,02 kg

Plads 8 Søren 5,84 kg

Plads 9 Carlo 4,16 kg

Til slut vil jeg bare sige tak for en god weekend! Og tak for den gode indstilling! Specielt i dag hvor pladserne ikke var optimale for folk. Vi ses næste gang i Jels midtsø!👍

3 replies
 1. Jakob Øskov
  Jakob Øskov says:

  Jeg var med på en kigger på feederudtagelsen og det var rigtig hyggeligt, kan anbefale at tage med på disse weekender, da det ikke kun er for dem der vil med til WM. Der bliver delt ud af gode råd og ikke noget hemmelighedskrammerier, så jeg synes dem der overvejer om de skal tage med, skal komme ud af starthullerne, for man kan virkelig få mange guldkorn, hvis man lytter after. Jeg blev selv en del klogere på feederfiskeriet, både med takler men også taktik, hvordan man bygger fiskeriet op.

  Mvh
  Jakob

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.