Suderfiskeriets magi

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Jeg havde et par rigtig dejlige og hyggelige suderture i 2 forskellige vande, på begge ture ankom jeg kl. 04.00, hvor søerne lå helt stille og så ret så indbydende ud, i samspil med mosens Nattergal som pludrede lystigt løs og natuglens tuderi – Simpelthen Fantastisk.

Fodringen jeg benyttede var en god blanding af (bigfish, GrandSlam, Tench) fra browning, dertil tilsat lidt hampefrø, majs og stangen var selvfølgelig min 25 år gode & gamle & trofaste shimmano Twinpower matchstang, med ringtig mange fisk på samvittigheden.

I løbet af de 2 morgener blev det til hele 13 suder på hhv: 2,4-2,35-2,3-2,25-2,0-2,0-2,0-2,0-1,9-1,8 og sidst men ikke mindst de 3 største fisk som var på 2,8kg & 2,65kg & 2,5kg.

Knæk og bræk derude !!

Mvh. http://www.allans-medeside.dk/

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.