DM i Lammefjorden

Jeg kunne godt tænke mig, at få noget mere information angående DM. Der er lidt forvirring er ang. lodtrækningen. Jeg hørte fra medesektionen, at denne skulle foregå hver morgen, og ikke som annonceret kun om lørdagen. Vi fra Bellinge kan ikke være de eneste, der synes, at det kan være forkert at give muligheden for at snyde en ekstra chance (for dem der evt. skulle fristes til dette), og nu når det stadig er beslutningen, at man kommer til at kende sin plads til søndagens fiskeri allerede om lørdagen, måske giver anledning til unødig mistro, hvis en eller flere fiskere klarer sig godt om søndagen, eller modsat uventet ekstremt dårligt; læs her sabotage. Med kun 6 hold, burde det ikke tage så lang tid at trække lod, så hvorfor ikke gøre det begge dage, så får man fjernet den mistro om evt. snyd.

I indbydelsen står der en linje ang. agn, jeg citerer; Agn max 2 liter. (Deraf max en liter orm, jokers og blodorm er ikke tilladt), nu jeg tror jeg, at der er sneget sig en skrivefejl ind, for ellers forstår jeg ikke meningen, men for en god ordens skyld, kunne det være rart, at fejlen bliver rettet så den giver mening, og ikke kan mistolkes.

Det kunne også være rart med info, om vi får tilladelse til, at køre ind på stien til pladserne, så man evt. kan parkere bag egen standplads.

Er fisketegn inkluderet i prisen, eller er der frit fiskeri for deltagere til DM. Det kunne også være rart at vide, så man ved om der skal købes dagkort eller ej.

 Vi glæder os til at fiske i Lammefjorden…….

4 replies
 1. Christian Holbech
  Christian Holbech says:

  Hej Jesper,
  Hurtig info:
  1) Der trækkes lod hver dag – så ingen mulighed for snyd der 😉
  2) Agn: Ingen blodorm & Jokers. Max 2 liter agn i alt, heraf max 1 liter orm.
  3) Kørsel: Som det ser ud nu kan vi køre ind på stierne, men ikke helt til standpladser – så husk noget hjulværk 😉
  4) Der skal ikke købes dagskort så vidt jeg er orienteret
  Og vi ses i weekenden 😀

  • Christian Holbech
   Christian Holbech says:

   Hep,
   Jeg var for hurtigt ude på punkt 1 og 3…. Sorry

   1) Der trækkes IKKE lod søndag. Systemet tækker automatisk alle pladser i forbindele med lodtrækningen lørdag, men offentliggør ikke søndagens pladser før søndag morgen. Spørgsmål til dette rettes til Foss
   3) Der er blevet slået græs og andel lækkerhed, så vi kan sætte albuen op i vindueskarmen, skrue godt op for bassen og køre helt hen til vores standpladser

   • Jesper Høeg Jensen
    Jesper Høeg Jensen says:

    Hej
    Nu synes jeg, at beslutningerne omhandlende lodtrækningen bliver mere og mere mærkelige. Jeg har haft en dialog flere gange med Peter fra Sorø, og vi er forundret over, at beslutningen om lodtrækningen svinger hele tiden. Med al respekt for personer, der laver et stykke arbejde for alle os andre, synes jeg stadig, at det virker underligt, at man ønsker, at have een lodtrækning, og ikke een hver dag, som man vanligt gør. Alle hold er blevet spurgt (KMT undtaget), og alle hold synes, at lodtrækningen skal være begge dage. Hvad er den egentlige begrundelse, for kun at trække lod een gang?
    Lækkert at vi kan køre helt ind til pladserne, så må vi håbe, at det ikke også bliver lavet om om lidt. Det kunne være rart, at få en opdatering direkte fra KMT, så vi alle kan være sikre på, hvad der skal ske.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.