Forsigtige Specimen karusser

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Her kommer historien om 2 af mine bedste karusse sessions nogensinde, begge dage startede jeg fiskeriet i mosen kl. ca. 04,30, efter pladsen blev fodret op med (1 del Tench, 1 del GrandSlam, 1 del Bigfish) fra Browning samt tilsat lidt rød foderfarve, erfaringen siger mig at karusserne elsker det, stangen var en takeApart stang i 11 meters længde, og et lille følsomt 1grams flåd, som skulle instilles 110% korrekt og en 12`er spadekrog på forfanget.

Rudskallerne var hurtigt på pladsen begge dage, og det tog ikke lang tid før de første par kilo lå i keepnettet, der gik ca. 1 time før jeg krogede en god fisk, og Tappen med hollow elastikken flexede i MAX og jeg kunne ikke flytte bæstet, måske en grov karpe, der bare rystede lidt på hovedet og krogen slap… Øv Øv

Men fiskede bare videre, og inden længe havde en anden stor fisk igen taget mit majskorn, og efter lidt “tov”trækkeri kom fisken ind over netrammen, fisken blev vejet til 1,85 kg, så var morgenen sådan set reddet, men det skulle blive endnu bedre, for søreme om jeg ikke krogede endnu en velvoksen fisk, og en grov bredside af en stor karusse brød overfladen og efter en frisk fight, kunne denne også glide ind i fangstnettet, 1,9 kg sagde vægten.

Et par dage efter skulle mosen atter have et skud med samme setup, dette gav 3 fine fisk over kiloet, men ingen fisk overgik dog dem fra den forrige tur, derfor blev der gjort status og fiskene havde følgende vægte: 1,15 – 1,2 – 1,55 – 1,85 – 1,9 kg – 2 nye PB rekorder / Weeeeeee

Knæk og bræk derude !!

Mvh. www.allans-medeside.dk/

Video med den største karusse kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=O-nDdogSh_k

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.