Odense Å er vågnet fra de døde

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

De senere år har jeg ikke fisket Odense Å ret meget, trods det ellers var mit første valget i 2012-2015. Grundet til dette, var faldende vægten og stigende antal nul-ture. Sidste år fiskede jeg den 3 gange med ca. 5 fisk i dag.

Men de senere uger har rygterne gået i Odense. Skallerne skulle være kommet frem, og flere og flere har set fisk ringe i overfladen. Jeg tog derfor sagen i egen hånd, og tog et par gåture fra Ejby Mølle og helt op til Skt. Jørgens Parken. På disse ture medbragte jeg maddiker i lommen, som flittigt blev smidt i åen undervejr. Næsten alle steder blev maddikerne spist med det samme, så der var altså fisk.

Morten Kirkegaard og jeg besluttede derfor at teste åen igen. Vi fiskede ved OBs træningsanlæg i dag fra kl.14-17 ca. Jeg fiskede hovedsagligt 13 m. tap og 4m. pole, mens Morten fiskede 9 og 13 m. tap og lidt kort 4-5 m tap.

Under fiskeriet måtte vi holde et par pauser, da regnen styrtede ned.

Skallerne var der næsten fra start til slut. Aborre, løjer og rimter blev der også til. Vi endte med følgende vægte

Morten Kirkegaard 6,35 kg

Casper Kærgaard 4,89 kg.

Rigtig lækker dag ved vandet. Næste gang skal Davinde Badesø testen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.