Personlig rekord i Rudskalle / Guldbarre

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Før min meget sene afholdte sommerferie skulle matchstængerne atter luftes, dette skulle foregå i en mellemstor sø, hvor jeg ankom til søen ved 10,00 og fik båret grej og box ud til den udvalgte standplads, samt fik de store matchflad monteret og klipset op på 40 meters distancen, fik fodret godt op med Bigfish, Nr1, Grandslam fra browning, samt tilsat lidt majs og maddikker.

Der gik 1 time inden skallerne indfandt sig på pladsen, og derfra så jeg mig faktisk ikke tilbage, på 4 timers sjovt fiskeri fik jeg skrabet 21 kilo gråskaller / rudskaller sammen i posen, med 2 fantastiske rudskaller på hele 850 og 1400 gram som de største i dag.

En fantastisk oplevelse at få lov til at betragte disse smukke guldbarrer.

Knæk og bræk derude !!
Mvh. www.allans-medeside.dk

Video med største rudskalle kan ses her:
https://www.youtube.com/watch?v=t5uZOoFzYa0

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.