11. Søndags Cuppen 2018 – Pinsesøen

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

i år har vi for sjovs skyld byttet om på Marielund og Pinsesøen, så i dag var det altså sidstnævnte at turen gik til.

Victor og undertegnede havde aftalt at køre sammen, så vi mødtes i Odense kl. 7:30 til bilpak, kaffe og en sludder. Vi fik ved søen selskab af Rene, Holbech og Lindegaard og så var dagens selskab fuldtallige.

Man må sige, at det var turen værd allerede inden vi havde pakket ud, fordi vejret var lige i øjet. 14 og solskin, så bliver det ikke meget bedre på en efterårsdag!

De fleste fik sig en kant idag, fordi pladserne var spredt godt ud, og faktisk var det kun Rene, som måtte tage til takke med en midterplads.

Efter en hurtig udpakning kunne vi en hurtig gang afslapning på pinsesøens skråning og så var vi ellers klar til start kl. 11. Starten var god for alle, da der som vanligt var masser af småskaller.

Ret hurtigt får Holbech en skimmer og jeg følger trop. Vi kan dog ikke se hvor meget de andre fanger.

Generelt er det dagens mønster at vi fanger endel småskaller PG nupper så en skimmer på den lange i ny og næ. Victor har jeg set lande to bjørne, men ved indvejning viste det sig at være en kende mere:

Lindegaard   2,38

Rene.    3,02

Victor.   7,50

Holbech. 4,78

Morten   6,43

Rigtig dejlig dag, som ender med at Victor tager sejren. Han kan virkelig noget med den feeder. Og det lugter af fiskemel.

Turen slutter helt perfekt med at vi når ind i bilerne og så begynder det at pisse ned!! Mega heldigt.

/Morten 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.