Distance feeder træning i Langesø

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker at fiske i Langesø. Ikke kun på grund af den gode bestand af brasen og skaller søen har, men også den udfordring søen giver mht. sin str. Der er aldrig en dag der er ens og fiskene opfører sig altid forskelligt.

I dag stod den på distance fiskeri. Jeg skulle teste nogle små ændringer i rigget. Samt få varmet kaste armen op igen. Da det er ved at være noget tid siden jeg har fisket langt.

Der er ikke lang tid til at turen går til Syd Afrika med resten af feeder landsholdet. Så meget af fiske tiden skal gå på at forbedre teknikker m.m. til den tur.

Jeg ankom til søen efter at have hentet den obligatoriske halve liter maddiker ved Simon i Vissenbjerg. Søen var spejlblank unde udpakning, men der begyndte at komme krusninger og blæse op under begyndelsen af fiskeriet. Fodrede op på 80 m. Fik fire skaller i de første fire kast så var vi i gang. Simon kom ned og hilste på efter ca. 40 min fiskeri. Her fik jeg den første brasen efter fulgt af et par skaller. Så en brasen mere. Pladsen blev bedre og bedre i løbet af dagen. Endte på 15 plader og ca 25 skaller på fem timer. Super dag igen i langeren!! 

Vi ses derude!

Mvh vic 

2 replies
 1. Victor Smidt
  Victor Smidt says:

  Ja den kan bare noget den sø! Ja det værste er bare at den anden side hvor man ikke må fiske fra er meget lettere tilgængelig og man kan lave en masse fine pladser der.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.