Ollerup på en søndag

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Victor og jeg fiskede i dag i Ollerup på Sydfyn.

Ollerup fisker godt hele året rundt, men det kolde vand sætter altid forventninger lidt i bund.

Victor fiskede 80 m. Mens jeg nøjedes med 35 m.

Det var Victor som først fik gang i fiskene. Efter ca halvanden time, kunne han stolt nette den første brasen på ca. 1,3 kg. Sådan gik det de næste to timer, mens jeg så på uden et eneste hug. Der skulle nemlig gå hele 3 timer og 30 min inden første fiske indhallerede min trabucco krog. Nu var fiskene på begge pladser, og besluttede derfor at udsætte slutfløjtet med en halv time. 

Så efter 4 timer og 30 minutters fiskeri kunne vi tælle vores fisk til følgende:

Victor – 13 stk

Casper – 6 stk 

Tan for en lækker og kold efterårsdag.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.