Winter league i Marielund

    NY
  • 0
  • 1

Victor, Réne, Holdbæk, Kærgaard og jeg, mødtes til morgen kaffe og udsigt til marielundsøen inden 4 ud af 5 skulle fiske en nul tur. Der skete absolut ikke noget som helst, lidt ironisk når fisketuren enlig var flyttet fra et andet sted hvor der heller ikke var fisk..  Efter ca 90min blev vi enige om at tænde op i grillen. I samme øjeblik jeg tænde op i grillen fik Réne en skalle og han blev ved, han kørte pølser ind i takt med at han´s TAP kørte frem og tilbage. Da der ikke var flere pølser gik fiskeriet også stille og rolig tilbage til ingen ting igen. Trods det dårlige fiskeri havde vi en hyggelig dag. 

Réne endte med at have 1,23 kg skaller.

Stillingen er nu:

Søren Lindegaard med 200 Point

Réne med 150 Point

Casper Kærgaard med 50 point

Victor med 0 point

Holdbæk med 0 Point 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.