Winter league i Aalsbogaard

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Vi mødtes til stormvejr, regn, hagl og rundstykker. Dvs at Daniel havde lidt problemer med at læse landkortet så han blev lidt forsinket. Vi fik trukket lod om pladserne og var alle klar til tiden. Victor og Casper trak læ siden og Rene Daniel og jeg sad i voldsom sidevind! Vindstød på op til 20 meter i sek. Der gik ikke længe før de første “shit fuck” kom fra min højre side, det var Daniel som havde kroget den første ørred ud mange, tror at han fangede 10-12 stykker på 3 timer.  Der var fisk nok, Victor fik en rigtig flot karpe og Rene fik en suder på omkring et kilo.

Victor  7,25 kg

Casper 5,26 kg

Rene 4,66 kg

Søren 3,59 kg

Daniel 2,32 kg

Vinderen og det samlede resultat på winter league 2018/2019 og 500 kr rigerer blev mig.

Søren Lindegaard      240 point 

Rene Deponyt             210 point

Casper Kærgaard        130 point

Victor Smidt                100 point

Daniel Singeorzan      20 point

Christian Holdbæk      0 point

Tak for denne gang.

1 svar
 1. Bjarne Johansen
  Bjarne Johansen says:

  Fine vægte årstiden taget i betragtning – det kunne være jeg skulle prøve at medefiske derude en dag, cykler tit fordi på landevejen. Tillykke med sejren Søren, det tå tæt i top 2. God søndag. Bjarne

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.