1. Søndags Cuppen 2019 – Marielund

    GAMMEL
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Så kom dagen hvor første runde at Søndags cuppen 2019 skulle stå sin prøve. Der var til denne dag tilmeldt 4, men undertegnet blev desværre ramt at influenza et par dage forinden, så jeg måtte desværre melde fra.

Så slaget skulle findes mellem Søren Lindegaard, Daniel Singeorzan og René Depont.

Fiskeriet startede meget stille og roligt ud. Eller det vil faktisk sige der ikke skete en skid. Men det var igen René der skulle vise de andre hvordan den skulle skæres. René havde efter 4 timer 11 skaller. Så det var en rigtig svær dag.

Det samlede resultat var som følge:
Søren Lindegaard – 3 skaller – 0,120 kg.

Daniel Singeorzan – 1 skaller – 0,030 kg.

René Depont – 11 skaller – 0,680 kg.

Marielund er endnu ikke rigtigt kommet igang endnu. Næste Søndags Cup er i Gudenåen ved Stevnstrup. Man kan stådig nå at tilmelde sig. Det sker her: http://medesiden.dk/events/event/2-soendags-cuppen-2019-plaenen-randers/

Vi ses 

Casper Kærgaard

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.