Gudenåen 2019

    GAMMEL

For nogle uger siden blev der afholdt Browning Cup Gudenåen for 4 gang og Danish Spring Cup for 10 gang. Deltagerantallet i år var lavere end i de foregående 4 år, men dette skyldtes nok de lave vægte der havde været i 2017 og 2018 p.g.a. nattefrost og meget klart vand. Heldigvis skulle det være anderledes i år. Stierne var tører, idet det ikke havde regnet i 4 uger og vandstanden var normal og uden alt for meget strøm.

Ved Browning Cup deltog 23 fiskere, hvoraf kun 6 var fra Danmark, resten var fra Tyskland og Polen. Fiskeriet var som det plejede, primært skallefiskeri på take-apart og pole og enkelte bonus rimter. Der blev fanget i alt 668,175 kg på de 2 dage = 29,05 kg i gennemsnit pr. fisker. Vinder med 2 point blev Ronald Scharf, men der var hård kamp om de næste placeringer, idet der var 6 med 4 point. Nr. 2 blev vores egen Peter Larsen med 41.250 kg og nr. 3 blev Henrik Brüggemeier med 38,990. Dagen blev afsluttet med Grillmad og fine Browning Præmier ved Parkeringspladsen i Stevnstrup.

Ved Danish Spring Cup var der i år 14 hold, med kun 3 hold fra Danmark, resten ligeledes fra Tyskland og Polen. Om Fredagen og Lørdag morgen under lodtrækning og udpakningen regnede det, hvilket betød mere strøm i åen og vanskeliggjorde agn præsentationen. Der blev generelt fanget færre fisk under Danish Spring Cup, bortset fra Team Randy Roach fra Danmark med Rene Dupont Christensen og Victor Smidt, der suverænt vandt stævnet med kun 5 point og 69,100 kg. Nr. 2 blev Team Browning 1 fra Tyskland med 8 point og 59,710 kg, mens nr. 3 med 9 point og 39,985 kg var Marcus Orlowski og Henrik Brüggemeier. I alt blev der fanget 525,41 kg og 18,765 kg. pr. fiskeri.

Håber meget at der er flere der har tid og lyst til at deltage i 2020, idet Gudenåen er et megalækkert vand at fiske i, især når der er mange fisk som i år. Udover fiskeriet er der også god tid til at snakke og hygge med de andre deltagere, idet der gives god tid til udpakning og der ikke er noget stress.

For yderligere billeder og videoer – henvises til vores facebook side Browning Team Denmark.

På gensyn

Bjarne Johansen – Team Browning Danmark

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.