Feeder Challenge Langesø

    GAMMEL

Første feeder challenge blev fisket i Langesø på fyn. Syv mand var mødt op trods det korte varsel, hvilket jeg synes er meget pænt. Det var ingen hemmelighed at de fleste ville prøve nogle ting af for at få en forståelse af vandet inden DM i august. Lodtrækningen forløb således:

Plads 1 Simon Jensen

Plads 2 Ole H

Plads 3 Victor

Plads 4 Raimundas 

Plads 5 Daniel S

Plads 6 Søren S

Plads 7 Tim P

Træningsture optil havde givet fint med skaller, hvor brasnerne havde været noget kunstige. Men denne dag var brasnerne i ædehumør. Undertegnede får en brasen i første kast til at starte stævnet med. Raimundas følger kort efter trop. Derefter går det slag i slag. Mit fiskeri dør efter et par timer, mens Raimundas fortsætter med at fange. Vi kan høre de andre også fanger, men har ingen idé om, hvor meget det er. Det viste sig at være en rigtig god dag. Vægtene er følgende:

Simon 4,505  kg

Ole H 4,405 kg

Victor 41,475 kg

Raimundas 58,6 kg

Daniel 15,5 kg

Søren 48,7 kg

Tim 35,3 kg

Super fed dag! Raimundas (aka mr. number 16 in the world). Tager sejren suverænt. Tillykke fisker! Nummer to bliver Søren, som er hurtig til at omstille sig og fisker brasnerne rigtig godt. Super fedt at se at alle fiskere får brasen. Håber vises i Jels midtsø næste gang. Roll on DM i Langesø!

 

1 svar
  1. Søren sørensen
    Søren sørensen says:

    Super fed dag 👍. Jeg har fisket søen 3 gange og har et snit på 34kg 😍😍. Bliver nok svært at holde men der er masser af store flotte fisk i den sø

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.