5. Søndags Cuppen 2019 – Ollerup

  GAMMEL
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Efter en længere pause grundet et aflyst stævne i Odense Å, var det endeligt Søndags Cuppen på tapetet igen. Denne gang var det Ollerup i det Sydfynske so m skulle stå sin prøve.

Vi var denne dag 5 fiskere tilmeldt, 3 garvede, samt 2 nye i SC regi.

Efter en lidt tidlige lodtrækning, var vi rigtig klar til at fiske kl.11.00, da startskuddet lød.

Krzysztof  som havde fået A2, fiskede kun match, da feeder ikke rigtig er noget ham. Han fik fodret rigtig godt op på hans matchlinje fra starten af, så han hade god grundt til at få en god dag. Alle andre fiskede feeder dog på forskellige længder. Victor og jeg fiskede omkring 40 m, mens René havde 2 linjer. Piotrek fiskede noget kortere, jeg vil skyde på 28-30 m ca.

Efter jeg havde fordet op de første 12 min, kastede jeg krog med agn ud. og allerede efter ca. 10 fiskeri havde jeg første fisk, ca. samtidig med René. Der skulle også kun gå ca. 10 min mere, før vi begge fik endnu en. Victor fulgte hurtig trop med hans første fisk. 

Så var vejen ligesom vist, og nu hadlede det om at holde på de lunefunde fisk, som har det med at rykke sig fra plads til plads. Med lidt over en time igen, havde René 31 stk, Jeg 30 stk. og Victor mente han havde 33. Så det var virkeligt tæt, og man kunne godt mærke at det var ham som kom bedst ud af den sidste time der kunne kalde sig vinderen.

Jeg får 11 fisk den sidste time, meget det samme får René, mens Victor får ihvertfald en 16-17 stk.

Så ved indvejning er der stor spænding på hvem det løber med sejren, da det jo ikke er antal, men samlede vægt det gør udfaldet. Og her må Victor igen tage hovedgevinsten på de 200,00 kr med sig hjem. Rigtig flot fisket. Vægtene kan ses her:

A1 – Piotrek 4,27 kg

A2 – Krzysztof 27,65 kg

A3 – Victor 45,07 kg

A4 – Casper 32,27 kg

A5 – René 37,00 kg

Tak for en fantastisk dag, med god temperatur, lidt vind og sol med skyer; de perfekte forhold for brasenfiskeri.

Næste stævne er i Jels Midtsø d.23/6. Tilmeldingerne skal se på følgende link: http://medesiden.dk/events/event/6-soendags-cuppen-2019-jels-midtsoe/

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.