Test – hvor mange læse artiklerne her på medesiden.dk

  GAMMEL
 • 0
 • 1
 • 2

Hej alle medefiskere 

Jeg er ved at opdateret den danske medehistorie som jeg startede på for nogle år siden – der kommer snart en artikel om en af Danmark først Medefiskere, der deltog ved VM for landshold og som i gennem 1980´erne vandt adskillige indv. DM´er.

Her kommer en lille test af billeder – når du har læst denne besked på du gerne logge dit på og skrive læst og måske yderligere kommentarer.

Såfremt der ikke er ret mange der bruger denne siden, må vi/jeg enten skrive et andet sted eller få lavet mere reklame for www.medesiden.dk

Med venlig hilsen

Bjarne Johansen

15 replies
  • Kaj Pedersen
   Kaj Pedersen says:

   hej Ole.Det kan vi takke Bjarnes super dygtige arbejde for.Kan du huske fra Vindinge å.Jeg havde godt gang i flirefiskeriet mellem åkanderne. Du flyttede hen til mig ,havde meget mad med, men hverken fiskene eller jeg kunne spise alt det så vi snakkede resten af tiden,jeg fangede ikke mere den dag.Hilsen Kaj

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.