DM i Næstved Kanal 2020

  GAMMEL
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

I weekenden blev der afholdt DM i medefiskeri i Næstved Kanal, hvor vi fiskede på strækningen mellem Ro-klubben og havnen. A-B sektionen nedstrøms med en naturlig brink på modsat side og C-D sektionen med bolværket på modsat side. 

I ugerne optil DM var der blevet fanget rigtig mange rimter med fangster optil 30-40 kg. i rimter, samt karper og store brasen, derfor var forventningerne til DM´et store og heldigvis var der ikke så mange kutlinger som havde invaderet strækningen for 4 år siden, hvor der seneste blev fisket DM på strækningen.

I ugen optil DM ændrede vandet sig dog, det blev varmere og vandet blev mere klart og pludselig gad rimterne  ikke at hugge, de ville hellere står over langs sivene i A-sektionen og sole sig. Der blev omvendt fanget en del aborre på såvel 9-11 meter take-apart og bundmede ved modsat side/bolværket.

Danmarksmester for hold blev Team Preston 1 med 19 point. Holdet bestod af Simon Jensen, Kasper Mortensen, Peter Larsen og Claus Voss de var suveræn det bedste hold over de 2 dage med 19 point. Peter og Claus havde begge haft mange træningsture og det var det hold, der bedst har kunne omstille sit fiskeri til fiskeri til efter aborre.

De øvrige resultater for hold blev: Team Hookers = 25 point, OSK 1 = 27 point, Team Browning = 32 point, Sorø = 37 point, Preston 2 = 45 point og OSK 2 = 49 point.

Danmarksmester indv. blev for 2 gang Victor Smidt fra OSK 1 med 2 første pladser. Nr. 2 blev Raimundas fra Team Hookers med 3 point, mens Simon Jensen fra Preston 1 blev nr. 3 ligeledes med 3 point.

Lidt om sekstionerne:

A-sektionen var den sektion med flest kg. Om lørdagen blev der fanget nogle rimter inde foran og ellers var det primært aborre og større fisk ved modsat bred. Om Søndagen havde alle over 10 kg. på bundmede i aborre, bortset fra få enkelte større bonus fisk. 

B-Sektionen havde næstflest kg også her dominerede bundmeden det var igen aborre samt enkelte større brasen og rimter.

C-D sektionerne her var vægtene lavere og der kunne fanges fiske inde foran med 4 meter, lidt aborre/rimter på Takeaparten og ellers aborre ved bolværket.

Konklusion: Næstved Kanal har forandret sig meget siden DM for 4 år siden, det er meget let at komme til standpladserne idet bilerne kan holde oppe bagved, det er let at sidde på standpladsen og grejet bliver ikke svinget til = en positiv oplevelse. Omvendt kan man ikke helt vide, hvordan fiskeriet udarter sig, men såfremt man kommer alene vil man ofte får et bedre fiskeri. Det er iøvrigt gratis at fiske på strækningen.

Der er iøvrigt lagt billeder op af alle deltagerne på Facebook – tjek medesiden.dk der.

Til slut tak til Team Preston for et godt arrangement og hyggeligt samvær.

Med venlig hilsen 

Bjarne Johansen – Team Browning 

4 replies
 1. Singeorzan Singeorzan
  Singeorzan Singeorzan says:

  Hello Bjarne.
  There was a nice competition for me,I’ve learn new things 😁👍
  But a individual final list can I have and more pictures if somebody makes?
  Thanks a lot, Daniel

  • Bjarne Johansen
   Bjarne Johansen says:

   Hi Daniel – I still haven´t got the finallist, but I will try to ask for it again. On facebook medesiden.dk there are pictures of every angler. If I have more of you I will send it to your facebook profil. Have a nice weekend. And thanks for taking part in the DM. See you. Bjarne

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.