Fiskeri i Gudenåen 2021 (uge 16)

    NY
  • 0

P.g.a. Corona situationen arrangere jeg ikke stævner i Gudenåen i 2021, men jeg håber at vi alligevel kan fiske sammen men hver for sig.

Jeg holder ferie i uge 16 og vil tilbringe en del tid ved Gudenåen for at fiske efter skaller, rudskaller og rimter som vi i snart mange år har haft succes med at fange netop på dette tidspunkt.

Gudenåen er lang og der kan sagtens være mange fiskere også uden at vi samles mere end regeringen tillader. Vi har igennem årene fisket på flere forskellige strækninger. Inden i byen på plænen, ved Vasen, ved Fladbro både nedstrøms- og opstrøms for hvor Nørreåen løber ud i Gudenåen og så ved Stevnstrup, hvor der er 2 strækning både nedstrøms og opstrøms for parkeringspladsen.

Såfremt der er nogle der ikke har prøvet at fiske i Gudenåen og som gerne vil have nogle tips, så skriv meget gerne en kommentar her på medesiden eller skriv til mig på Facebook.

Håber at dem der kommer op og fisker i Gudenåen har tid og lyst til at ligge fangsrapport op her på medesiden eller på Facebook så alle de danske og udenlandske medefiskere der ikke kommer, kan se hvad de går glip af.

Med venlig hilsen

Bjarne Johansen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.