Medefiskere søges

    NY
  • 0

Medefiskere søges

D. 17.-18. september afholdes der Danmarks Mesterskab i medefiskeri i Næstved Kanal. 

For at øge interessen for vores sport, inviterer vi fiskere som kunne tænke sig, at udfordre sin kunnen med Danmarks bedste fiskere i medefiskeri, til at fiske som “kantfiskere”, med samtidig mulighed for at vinde fede præmier.

Det koster 100 kr at være med begge dage, og man skal være med begge dage, dette er meget vigtigt!!. Der vil blive uddelt foder og agn til alle “kantfiskere” for et beløb der har meget højere værdi end de 100 kr. det koster at være med.

Tilmeldingen er bindende, og man er tilmeldt ved at indbetale 100 kr. til Jesper Høeg Jensen på MobilePay på 21810335, husk at angive teksten kantfisker

Det er lodtrækning kl. 8 begge dage ved C-sektionen, og fiskeri begge dage kl. 11-15. Præmieoverrækkelse er ca. kl. 17.30 søndag.

Man er selvfølgelig også velkommen til at deltage direkte i DM, som individuel deltager, dette kræver dog medlemskab af Danmarks Sportsfiskerforbund. Der er på skrivende stund 2 der deltager som individuelt, for hver 4 styks, bliver der automatisk dannet et hold (kaldet mixhold) og man er automatisk med i holdkonkurrencen også.

Håber at se mange af jer

 

Jesper Høeg Jensen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.