Medefiskeri

Jeg er indstillet på at fiske med til næste år . Hvis Dm blive individuelt  for alle . Jeg har snakket med flere, som syntes at det kan være vejen frem for dansk medefiskeri. Inde skuden synker helt . Det er sørgeligt at høre Ulrik Møller har solgt alt sit medegrej nu . Jeg har har heller ikke nogen at fiske sammen med . Jeg står i samme situation som mange andre gør . Jeg kan nævne Dan Rasmussen, Finn Jensen og andre fra Kolding som står i samme problemstilling også. Jeg har snakket med Jesper Høgh og han siger at det er ikke godt nok at der er kun 4 hold  der stiller på i år til DM og 2 som individuel, som jo ikke har nogen chancer i det spil . Jesper Høgh siger at det er en god idé at jeg er kommer med og laver alle stævner som individuelle stævner for alle, og fordi der er så få medefiskere  tilbage i DK.

5 replies
 1. Jesper Høeg Jensen
  Jesper Høeg Jensen says:

  Jeg er til dels enig med Carlo. Dansk konkurrence medefiskeri er på vej i afgrunden. Jeg mener ikke at man behøver at opgive holdkonkurrencen til DM, men mener samtidigt at en individuel konkurrence til DM kunne bane vejen, for at flere deltager. I Sverige har man i weekenden lige fisket individuelt svensk mesterskab, SM Mete 22. Her deltog 75 herrer, 24 kvinder og 8 juniorer. I Sverige klager man også over manglende interesse, men der blegner Danmark i den sammenhæng. Sidste år til DM i DK var der 4 hold og 2 individuelle, dvs. 18 mand, og i år tyder det på, at der kommer 5 hold og 2 individuelle, altså 22. Sverige deler deres mesterskaber i en individuel konkurrence og en for hold.
  Før i tiden, da der var godt gang i medefiskeriet herhjemme, var der en landsholdsudtagelsen der blev kaldt VMU, og her drønede rigtigt mange rundt, for at være med, og ja det var en anden tid, men der var en indbyrdes individuel konkurrence, der åbenbart tændte folk, ligegyldigt om de ville på landshold eller ej. Jeg tilslutter mig denne debat, som jeg håber flere vil deltage i, da som tidligere sagt, så er dansk konkurrence medefiskeri ved at dø. Jeg har i de sidste 7 års tid fisket rigtig mange konkurrencer i Sverige, og med al respekt for dem der holder arrangementer i DK, så dem holdes i DK, er efter min mening lidt tyndbenede, med små deltagergebyrer som føder små præmier. At evt. krydse en broafgift men udsigten til maksimalt at kunne få dækket udgifter til agn, er ikke det der tænder mig, og den mening står selvfølgelig for min egen regning, men det er sådan jeg har det.
  At lave vores system om mht DM, kan kun ske, hvis der er nogle der kommer med et forslag, der kan tages op til afstemning på medemødet, nu har der været lidt stilstand på denne front grundet covid, men jeg håber da, at medemødet kommer i år, evt med nye spændende forslag, som kan være med til at fremme vores fælles sport

 2. Jakob Øskov
  Jakob Øskov says:

  Hej Carlo

  Godt at høre fra dig igen 🙂

  Nu kommer der formentligt 5-6 hold til DM, det er jo trods alt bedre ind ingen ting. Jeg synes personligt, at man skal holde fast i hold DM og lade dem fiske der gerne vil det.
  Man kan man jo sagtens holde et uofficielt individuelt DM, så behøver det ikke engang ind over medeformanden. Jeg synes også det er fint at lave et officielt individuelt DM, så skal der jo bare gang i medeformanden. Det kunne jo være du Carlo, ville prøve at kontakte medeformanden og høre om han vil indkalde til møde, det er vidst ved at være et par år siden.

  Det næste skridt er, at der nogen som skal arrangere og stå for det, her står folk jo ikke lige frem i kø.

  Jeg tænker at det kan blive god debat 1 okt .

  Mvh

  Jakob

 3. Bjarne Johansen
  Bjarne Johansen says:

  Tror at et indv. stævne før sommerferie og evt. som et indv. DM kunne være en god ide, for at få nye/gamle medefiskere igang med at fiske igen. Der bliver snart afholdt medemøde igen, så lad os drøfte det der.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.