Testfiskeri kommende DM vand = Lyngager Sø.


Begivenhedsdetaljer

  • Date:

Testfiskeri kommende DM vand = Lyngager Sø.

Hermed invitere Team Browning til testfiskeri i Lyngager Sø, idet såfremt søen fisker godt vil vi i fremtiden gerne arrangere DM i vandet. Vi håber på at der er mange, der har tid og lyst til at bakke op om dette arrangement og vil invitere deltagere fra Danmark, Sverige og Tyskland til at deltage i fiskeriet, så vi kan få et godt udgangspunkt for evt. fremtidige arrangementer i søen.

Tidsplan:

Dato: 22 og 23 August 2020.

Lodtrækning: Kl. 08.00 begge dage. Vi mødes på parkeringspladsen på Lyngageren (mellem Holbækmotervejen og Lindeborgvej).

Fiskeri: Kl. 10.00 – 14.00 begge dage.

Beskrivelse af vandet:

Lyngager Sø er en gammelgrusgrav der ligger vest for Roskilde. Vi kender p.t. ikke dybten, men på 7 meter pole er der målt ca. 4 meter dybt. Ved testfiskeri i 2019 er der fanget skaller optil 400 gram, aborre optil 1000 gram og brasen optil 2500 gram, der findes endvidere karper i søen optil ? gram.

Vi skal stå i vandet så husk skridtstøvler/waders og evt. platform.

Deltagergebyr, præmier og pooling:

Kr. 100,- pr. person pr. dag – betales kontakt ved fremmøde senest kl. 07.30.

Vi laver sektioner afhængig af deltagerantallet: Ved 1-10 personer = 1 sektion, ved 11-20 = 2 sektioner, ved 21- 30 = 3 sektioner osv. Deltagergebyret vil hver dage gå til de 3 bedste i hver sektion efter fordelingen 50%, 30% og 20%.

Såfremt du ønsker at være med i poolingen er det frivilligt. Kr. 100,- betales inden lodtrækningen i kontanter eller via mobilpay og alle pooling pengene udbetales med 60% til den bedste og 40% til den næste bedste af de fiskere, der har deltaget i poolingen.

Tilmelding og yderligere information:

Senest tilmelding til begge dage er søndag d. 15.08.2020 – således at vi kan få klargjort standpladser og lodtrækningsmateriale. Kontakt venligst: Jesper Høeg Jensen via email: hoegsservice@gmail.com eller Bjarne Johansen via Facebook / email: bpbj24@gmail.com

 

Med venlig hilsen

Team Browning Danmark

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.